Industrihall från Västanfors

Industrihallar

Industrihallar som kan användas till olika ändamål blir en alltmer smidig, snygg och flexibel lösning för olika verksamheter. En bra industrihall är a och o i många företag men det kräver bred kunskap och kvalitet för att möta de specifika behoven hos olika branscher. Vi på Västanfors har över 70 års erfarenhet inom området och vi har ritat, monterat och rest tusentals industrihallar från norr till söder.

 

KONTAKTA OSS

Få en helhetslösning inom industrihallar

Västanfors har en lång historia inom skapandet av industrihallar. Vi erbjuder en heltäckande lösning från ritning till färdig hall. Ett sätt som gör att alla delar i processen sker på ett ställe. Med andra ord har vi alla nödvändiga resurser och den interna kompetensen som krävs. Vi bistår dig med alltifrån ritning, montering och förändringar i ett sent skede om så önskas. När du väljer oss får du en komplett produkt oavsett om det är en mindre lagerlokal eller en större idrottsanläggning du är ute efter. Under projektets gång kommer det alltid finnas en projektledare som ser till att allt löper som det ska.

Egen konstruktionsavdelning som ritar hallarna

Vår konstruktionsavdelning är specialiserad på att rita och planera industrihallar när du som kund har givit oss dina önskemål. Industrihallen ritas i datorn med den senaste 3D-tekniken så att du får en förståelse för hur den kommer se ut i verkligheten.

Konstruktörer med stor kunskap om marknaden

På Västanfors har vi erfarna konstruktörer som är skickliga på att omvandla ritningar till hållbara och säkra stålkonstruktioner. Eftersom de har stor branschkunskap och kan marknaden, kan du vara säker på att varje industrihall uppfyller alla standarder när det gäller styrka och hållbarhet. Vi är även certifierade för CE-märkning.

Egen tillverkning av stommen

En av våra främsta styrkor är vår egen tillverkning av stomme. Vi föredrar att ansvara för hela processen eftersom det ger oss bäst förutsättningar till en slutprodukt av högsta kvalitet, samt en hög servicenivå. Vår personal kontrollerar produktionsprocessen och följer varje stålkomponent från ritning till dess att den är producerad. Stålstommarna svetsas ihop och därefter genomgår de en process för att behandlas mot rost och skyddas.

Insatta montörer benägna att göra justeringar

När det är dags att resa byggnaden har vi våra egna montörer som är väl insatta i de olika  konstruktionerna. Det säkerställer en trygg, smidig och effektiv monteringsprocess – och eventuella justeringar eller förändringar kan utföras med kort framförhållning.

Industrihall byggd av Västanfors

Vår specialitet: Att bygga anpassade industrihallar för din verksamhet

Västanfors har genom åren utvecklat en stark expertis inom byggandet av anpassade industrihallar som passar en mängd olika verksamheter. Vi har hjälpt alltifrån småföretagare till industrijättar och kommuner. Nedan följer några exempel på verksamheter som kan dra stora fördelar av en industrihall.

Logistikföretag

Logistikföretag behöver ofta bra utrymmen och en flexibilitet att kunna ändra om i lokalerna. Västanfors skapar hallar som rymmer lager och lastningssystem som optimerar logistikflödet.

Tillverkningsenheter

Bedriver du tillverkning i din verksamhet? Västanfors kan designa och bygga hallar som är anpassade för olika processer.

Handelsplatser

Handelsplatser behöver flexibla utrymmen och ofta flera plan som kan anpassas efter olika typer av försäljningsverksamheter. Det kan också behövas förändringar efter ett tag.

Lagerlokaler

Lagerlokaler kräver ofta höga hyllsystem och optimal användning av utrymme som vi kan bygga och skapa lösningar för – lösningar som maximerar lagringskapaciteten.

Industriella verkstäder

Industriella verkstäder behöver starka och hållbara konstruktioner för att rymma maskiner och utrustning. Vi levererar anpassade lösningar för dessa behov.

SE MER I VÅR REFERENSBANK

Ditt trygga och högkvalitativa alternativ

Vi på Västanfors strävar alltid efter att uppnå högsta kvalitet i varje projekt, för din trygghet. Vi skapar industrihallar med precision och omsorg och tar ansvar om det skulle uppstå fel. Varje steg på vägen involverar medarbetare som har rätt kompetens och vi samarbetar bara med pålitliga och beprövade leverantörer.

Vi sätter pris och garanti på din industrihall

När det gäller prissättning för industrihallar är det viktigt att förstå att kostnaden kan variera beroende på flera faktorer, inklusive storlek, utrustning och specialanpassningar. Eftersom vi lägger stor vikt vid kvalitet så får du mycket för pengarna. Vi ger även fem års garanti på våra produkter.

Våra produkter bygger på tradition

Kvalitet och flexibilitet utgör grunden för varje produkt vi skapar och kundnöjdhet är något vi alltid vill uppnå. Våra produkter bygger på tradition och att vi sätter ribban högt i allt vi företar oss. Vårt engagemang för kvalitet är rotat i vår långa historia. Varje detalj, från konstruktionsritningarna till de färdiga stödstrukturerna, granskas noga för att säkerställa att de uppfyller våra alla standarder.

Beställ din industrihall av Västanfors

När du beställer din industrihall av Västanfors kan du vara trygg i vetskapen om att den kommer klara av påfrestningar som slitage, väder och vind.

Det första vi gör är att vi sätter oss ner med dig och lyssnar. Vi vill förstå din verksamhet, dina krav och din vision och sedan översätta dem till en flexibel arbetsplats. Sedan går vi vidare till att rita upp din hall. Vår konstruktionsavdelning och våra konstruktörer kommer att arbeta tätt tillsammans för att ta fram ritningar, anpassade efter dina specifika behov. Vår egen tillverkning och våra montörer kommer sedan att göra konceptet till verklighet.

När du beställer din industrihall av Västanfors får du inte bara en byggnad; du får en skräddarsydd lösning som är utformad för att stödja din verksamhet. Vi är här för att göra processen smidig och effektiv och för att se till att du är helt nöjd med resultatet.

Kontakta oss idag och låt oss börja arbeta tillsammans för att skapa den optimala industrihallen för dig.

KONTAKTA OSS