Är du en driven, kvicktänkt och tekniskt intresserad konstruktör som letar nya utmaningar? Vi på Västanfors Stålbyggnader söker en person till vår konstruktionsavdelning i Fagersta. Vi är ett företag som utför alla steg i produktionen och du kommer jobba nära våra projektledare som sitter på samma kontor och tvärs över gårdsplanen ligger vår verkstad.
Montörerna monterar stålhallar över hela landet, allt från enklare lagerhallar till byggnader som kräver avancerade moment. Ditt jobb kommer alltså vara varierande och utmanande.

Om dig
Det är meriterande om du har erfarenhet inom byggbranschen och/ eller gått tekniskt gymnasium. Vi ser gärna att du har gått en högskoleutbildning som byggnadsingenjör eller liknande. Det är dock inget krav, är du rätt person kan vi lära upp internt.

Dina arbetsuppgifter 
Du framställer fullständiga arbetsritningar i 2D- och 3D- format med ingående arbetsbeskrivningar och specifikationer för tillverkning och montering av stålbyggnader. Även deltagande i projekteringsmöten med säljare/ projektledare, produktion samt kundorganisation ingår. Du arbetar i ett team av konstruktörer med nära samarbete med ansvarig projektledare.

Läs mer om företaget och hur vi jobbar här: https://vastanfors.se/om-oss/

Ett urval av våra färdigställda projekt: https://vastanfors.se/referensbank/

Sista ansökningsdag är 19:e februari, men tjänsten kan tillsättas innan.

Annonsen med kontaktuppgifter: https://www.arbetsformedlingen.se/Tjanster/Arbetssokande/Platsbanken/annonser/7537178